:: Fórumok :: Állandó kiállitásaink :: Archivum
 
<< Előző téma | Következő téma >>
2007 eseményei
Moderátorok: Erno, admin
Szerző Üzenet
admin
v máj 24 2020, 02:14

Regisztrált tag #12
Regisztrált: szo márc 19 2011, 06:16
Üzenetek: 97
2007 eseményeiElső ízben segített be múzeumunk a nyíregyházi régészeknek a csengeri hatás sanyikerti és recsigei részének terepbejárásában.
Októbertől kezdődött meg a Múzeum homlokzati részének nemesvakolattal történő felújítása, mely által a központ legszebb épületet lett.
A Csengerben évente megrendezett Amatőr Film és Videószemle résztvevői hangulatos bográcsolással zártak a múzeum udvarán ez évi találkozójukat augusztus 27-én.


Második alkalommal láthattuk a felújított galériateremben a Technikatörténeti Kiállítást ahol a régi rádiókon és televíziók mellett az ’50-’60-as évek hétköznapi tárgyaival időutazásban lehetett részünk. A kiállítás a Magyar Televízió 50-éves évfordulóján nyílt meg július 23-án.
„Bükk Kincsei”- címmel nyílt meg Jeles Teréz Egerben élő, ám csengerújfalusi festőművésznő ihletett tájképeiből június 16-án nagysikerű tárlat.
Az M3-as autósztáda régészeti feltárásainak titkait, érdekességeit mutatta be a „Vakondnézet” interaktív kiállítás, melyet május 5-én nyitott meg Szőcs Péter szatmárnémeti régész.

Múzeumunk előtérbe helyezi szűkebb pátriánk művészeinek bemutatkozását. Március 15-én Giriti Ágnes festőművész „Nemzetünk Öröksége”- című festménykiállítását tekinthették meg a szépszámú érdeklődők.
Március 3-án a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság izgalmas kiállításon mutatta be a Polgári Védelem lehetőségeit, eszköztárát és szerteágazó munkáját.Vissza az archivumhoz Katt ide![ Módosítva cs okt 08 2020, 10:13 ]
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System