:: Fórumok :: Állandó kiállitásaink :: Archivum
 
<< Előző téma | Következő téma >>
2003 fontosabb eseményei
Moderátorok: Erno, admin
Szerző Üzenet
admin
szo jan 23 2021, 03:39

Regisztrált tag #12
Regisztrált: szo márc 19 2011, 06:16
Üzenetek: 97
2003 fontosabb eseményei
Február 22. Városunk is képviseltette magát a Szatmárcsekén első ízben megrendezett, úgynevezett „Cinkefőző Fesztiválon”. Múzeumunk néprajzi tárgyaival berendezett mnpavilonban mutatkozott be Csenger, ahol jellegzetes csengeri ételekkel ismerkedhettek meg a látogatók.
Március 15. Nemzeti ünnepünkön a csengeri Deák Erika amatőr festő, rajztanárnő grafikái – szobrai és festményei voltak láthatóak a Galériateremben.Május közepén, minden különösebb megnyitó mellőzésével első ízben rendeztünk be időszakos kiállításként „Technikatörténeti Kiállítást” – itt a gyűjteményünkben lévő régi televíziókat-rádiókat és egyéb hiradástechnikai eszközöket mutattuk be a látogatóknak.
Augusztus 20-án adta át Bokor László polgármester a pályázati pénzből felépült hátsó színt, mely egyben közösségi tér funkciót is betölt. A nagyszabású munkák már áprilisban megkezdődtek, többek között az I. szín teljes tetőfelújítást kapott. A hátsó szín nagyméretű mezőgazdasági gépek, tárgyak, szekerek bemutatását szolgálja.Augusztus 27-én a Csengeri Napok rendezvénysorozatának keretében megtartották az I. Motorostalálkozót városunkban. A vendégek egy része a Múzeumudvaron verte fel a sátrait, s itt töltötte az éjszakát, és kellemes emlékekkel távoztak Csengerből.


Vissza az archivumhoz Katt ide!
[ Módosítva v jan 31 2021, 05:15 ]
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System