2019. ápr.
05
  Megújult a csengeri múzeum honlapja
Kategória: helyi hirek - Közzétette: admin
szerző: Fábián László

Már évek óta aktuális lett volna frissíteni múzeum honlapját, ugyanis a régi már kissé elavult lett, s nehezen lehetett frissíteni. Mindemellett tartalmilag nem volt rossz, de megújításra várt.. A régi honlap készítéséért köszönet Kiss Ákosnak. Eljött az idő, hogy felfrissítsük az oldalunkat. Megtaláltuk a megfelelő szakembert, aki szívesen vállalta ezt a munkát. Formailag, installációjában korszerűbb lett, a grafikai megoldások is ülnek.. Nem minden menü van még kész, ezek feltöltés alatt vannak, de rövidesen ez is megtörténik.Az új honlap egyik logóterve... a végleges még tervezés alatt

Csillik Ferenc az új honlap szerkesztője az oldal bemutatásakor felhívta a figyelmet arra ,hogy a régi honlaptól eltérően most megjelennek ismertetők a múzeummal kapcsolatos hírekkel és bemutatjuk az érdekesebb leleteket is.
Újdonság az is ,hogy az oldal interaktív, a regisztrált olvasók, bejelentkezés után véleményt nyilváníthatnak a honlap főoldalán lévő üzenőfalon, vagy hosszabb írások esetén használhatják a vendégkönyv vagy a javaslatok menü adta lehetőségeket. Az oldal lehetőséget nyújt a tagoknak az egymás közötti privát üzenetek váltására is.
Természetesen az oldal állandóan frissül. tehát a látogatók mindig találnak újdonságokat melyekért érdemes ismételten felkeresni a honlapot.

Reméljük az új honlap elnyeri mindenki tetszését, s várjuk látogatóink hozzászólásait s jobbító javaslataikat.